reisebetingelser

Reisebetingelser for Ask Luzio Travels

Under finner du våre generelle reisevilkår. Disse vilkårene gjelder for gruppereiser. Noen punkter vil ikke gjelde skreddersydde reiser, dvs. reiser som ikke er gruppereiser. Da vil det eksplisitt markeres med “gjelder ikke skreddersydde reiser”.

Påmelding

Påmelding kan skje via våre websider, via epost eller pr. telefon. Såfremt bestillingen er akseptert, anses reisen som bestilt. Vennligst påse at navn på alle reisende er korrekt. Hvis det må endres senere, vil det påløpe et gebyr på 200,- kroner.

Sluttbetaling

Sluttbetaling forfaller 14 dager etter påmelding.

Reisedokumenter

Reisedokumenter sendes pr. epost ca. 14 dager før avreise.

Avbestilling

Avbestilling skjer mot gebyr, såfremt kunden ikke kan dokumentere sykdom e.l. som forhindrer kunden fra å reise. Ved avbestilling gjelder følgende:

Avbestilling innen 30 dager før avreise: 50% av sluttbeløpet

Under 30 dager før avreise: 100% av sluttbeløpet

Pass

Du finner masse praktisk informasjon om reise til Italia på Regjeringens nettsider. Kort fortalt er det viktig at den reisende har gyldig pass, samt europeisk helsekort.

Reise- og avbestillingsforsikring

Det er viktig at den reisende har gyldig reiseforsikring. Det anbefales også at den reisende har tegnet avbestillingsforsikring hvis ikke reiseforsikringen dekker dette.

Bestilling av enkeltrom (gjelder kun gruppereiser)

Alle våre gruppereiser er priser pr. person pr. dobbeltrom. Ønsker man enkeltrom, kommer det et tillegg på dette. Prisen fremkommer for de respektive reisene.

Alminnelig helse

Det forutsettes at den reisende klarer å reise på egenhånd, uten assistanse. Hvis det er spesielle hensyn som må tas, må dette fremkomme i forkant. For de som har cøliaki eller glutenintoleranse, har Italia blitt gode på dette feltet. De store supermarkedene har bredt utvalg av glutenfrie varer. Når det gjelder restauranter, så har de et bredt utvalg av sjømat, kjøttretter og grønnsaker.

Mangler ved reisen

Hvis den reisende finner mangler ved reisen, plikter den reisende å gi Ask Luzio Travels beskjed om dette umiddelbart, og da fortrinnsvis til reiselederen.

Pakkereiseloven

Vi forholder oss til gjeldende lover og regler.

For mer informasjon om Forbrukertilsynets veiledninger, klikk her.

For mer informasjon om Pakkereiseloven, klikk her.

Abonnèr på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta nyheter og tilbud og for å la deg inspirere av vakre Salento!

Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!